Miltai  Yra 6 prekių.

Įvairių grūdų miltai buvo kuriami taip, kad charakteristika ir funkcionalumu atitikų kviečių miltus, kuriuos paprasta naudoti daugumoje receptų. Šiuos miltus naudokite visur vietoje kviečių miltų. Miltai yra be glitimo.
Universalūs miltai praturtinti bolivine balanda, siekiant suteikti papildomą maistingumą saldiems ir pikantiškiems gaminiams.
Akcija
Miltai praturtinti bolivine balanda, kuri suteikia papildomą maistinę vertę. Labai tinka saldiems irpikantiškiems kepiniams.
2,00 € 3,99 € -50%
Išparduota
Akcija
Paruošimas: Įpilti vienodą kiekį seitano miltų ir vandens ir gerai minkyti. Supjaustykite tešlą norima forma. Įdėkite sultinio ir virkite bent 20min. Įberkite prieskonių ir gaminkite šnicelius, kepsnius, guliašą. Grynasis kiekis 250 g. Laikyti sausoje vietoje. Kilmės šalis – Vokietija.
Paruošimas: Įpilti vienodą kiekį seitano miltų ir vandens ir gerai minkyti. Supjaustykite tešlą norima forma. Įdėkite sultinio ir virkite bent 20min. Įberkite prieskonių ir gaminkite šnicelius, kepsnius, guliašą. Grynasis kiekis 250 g. Laikyti sausoje vietoje. Kilmės šalis – Vokietija.
Sojų miltai yra augalinės kilmės baltymų šaltinis. Ypač tinka kepiniuose.
Rodyti 1 - 6 iš 6

Į viršų