Juodoji Himalajų druska 500g

Nauja prekė

Juodojoje druskoje apstu mikro ir makro elementų: kalcio, kalio, magnio, natrio, jodo, geležies, o taip pat kitų žmogui svarbių mineralinių medžiagų.

Dėl santykinai nedidelio natrio kiekio tinka žmonėms su aukštu kraujo spaudimu. Puikiai tinka visiems sportuojantiems ir dirbantiems sunkų fizinį darbą.

0,99 €su PVM

Share:

Ši druskos rūšis yra rusvai pilkos spalvos, turi aitrų kvapą, primenantį virtų kiaušinių kvapą. Skonis sūrus, bet stiprumu skiriasi nuo įprastos druskos ir patiekalams suteikia virtų kiaušinių prieskonį. Juodoji Himalajų druska suteikia originalų ir nepakartojamą skonį patiekalams. Ypač plačiai vartojama Indijos virtuvėje.

Druską sudaro natrio chloridas (sūrumas), natrio sulfatas (kartumas), geležies sulfidas (rožinis atspalvis), vandenilio sulfidas (kiaušinio kvapas). Valant druską pašalinami tik mechaniniai nešvarumai, nededami jokie priedai ar dažikliai.

Juodojoje druskoje apstu mikro ir makro elementų: kalcio, kalio, magnio, natrio, jodo, geležies, o taip pat kitų žmogui svarbių mineralinių medžiagų.

Dėl santykinai nedidelio natrio kiekio tinka žmonėms su aukštu kraujo spaudimu. Puikiai tinka visiems sportuojantiems ir dirbantiems sunkų fizinį darbą.

Svoris 500 g
Importuotojas UAB Kornita

Susijusios prekės

Į viršų