"Bulgur" didelės kietųjų kviečių kruopos 750 g

8595564510383

Nauja prekė

„Bulgur” kruopos yra pilno grūdo skaldyti kietieji kviečiai. Jos specialiai apdirbamos (apverdamos, o vėliau skaldomos), kad taptų kietomis, tačiau gana greitai išverdančiomis kruopomis, kurias galima saugoti labai ilgai. Bulgur sudėtyje yra daug skaidulų, baltymų, tokių mineralinių medžiagų, kaip kalcis, fosforas, geležis.

1,93 €su PVM

Share:

Yra keletas „bulgur” kruopų dydžių: nuo stambių (skersmuo apie 3,5 mm) iki visiškai smulkių (0,5-2 mm). Stambios „bulgur” kruopos yra naudojamos lygiai taip pat, kaip ryžiai ar kuskusas: virtos vandenyje ar garuose tinka bet kokiam skystam patiekalui, plovams, troškiniams ar salotoms, kepinių įdarams, o smulkios „bulgur” kruopos tinka ruošti vegetariniams maltinukams, kotletams, košėms ar saldiems pudingams. 

„Bulgur” dažnai dedamas kepant duoną – čia jis atstoja neskaldytus grūdus. Paruoštos „bulgur” kruopos yra riešutų skonio, ilgiau kramtomos, pagal maistingumą turtingesnės už ryžius ar kuskusą, turi daugiau maistinių skaidulų, baltymų, vitaminų ir mineralų: sudėtyje yra daug kalcio, fosforo, geležies.

Kilmės šalis Čekija
Importuotojas UAB Kornita

Susijusios prekės

Į viršų